Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

MENU VAN DE CHEF drie gangen

€ 45,00

MENU VAN DE CHEF vier gangen

€ 55,00

Voorgerechten

Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette

vegetarisch € 17,50

Oosters voorgerecht met oa; gerookte zalm met nori, oester, tonijn met yakitori en gemarineerde rettich

€ 20.00

Sissende garnalen

€ 15,00

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 17,50

Burrata met mousse van licht gerookte tomaat, relish van paprika en rode ui, basilicumolie en perkamentbrood

vegetarisch € 16,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 16,50

Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes

€ 17,50

Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing

€ 22,50

Kroketjes van Hollandse garnalen met mosterdmayonaise

€ 18,50

Hoofdgerechten

Rogvleugel in de boter gebakken met Hollandse garnalen, kappertjes, citroen en gepofte tomaatjes

€ 32,50

Sirloin steak van het kalf, groene asperges, gnochi gevuld met kaas en een saus van tomaat en basilicum

€ 32,50

Runder-shortrib, gamba's, coquille st. Jacques, basmatirijst, saus van ketjap en soja en een crumble van cashewnoot, kokos en kerrie

€ 34,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas

vegetarisch € 23,50

Gegrilde runderentrecôte met rode portsaus

€ 38,50

Tournedos (175 gram) met pepersaus

€ 39,50

Skreifilet (winterkabeljauw) met spinazie, puree, gebakken paddenstoelen en mosterdsaus

€ 32,50

Coquelette (frans haantje) met pappardelle, kastanjechampignons, Parmezaanse kaas en mosterd-dragonsaus

€ 28,50

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 22,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50

Salade van het seizoen

€ 4,50