Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

MENU VAN DE CHEF drie gangen

€ 45,00

MENU VAN DE CHEF vier gangen

€ 55,00

Voorgerechten

Verrassend voorgerecht van bloemkool, oude kaas creme, augurk, amandelen en mosterd dragon mayonaise

vegetarisch € 16,50

Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette

vegetarisch € 17,50

Sissende garnalen (signature dish)

€ 16,50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 17,50

Vitello Tonato: Kalfsrosbief met tonijnmayonaise

€ 18,50

Coquilles st. Jacques met ganzenleverkrullen, gebakken paddenstoelen en een cèpessaus

€ 24,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 16,50

Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing

€ 22,50

Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes

€ 17,50

Gemarineerde zalm, witte kool, rode biet en een crème van yuzu en joghurt

€ 16,50

Peruaans gerecht van aardappel, limoen, krabsalade, gamba’s en paprikacoulis

€ 16,50

Hoofdgerechten

Zomer-ree kort gebakken en gestoofd met rode port saus

€ 32,50

Kabeljauwfilet met risotto van schaaldieren en safraan

€ 34,50

Sliptongen (3 stuks) in de roomboter gebakken

€ 32,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas

vegetarisch € 23,50

Tournedos (175 gram) met pepersaus

€ 39,50

Tamme eendenborstfilet met een saus van sinaasappel en cointreau

€ 29,50

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 23,50

Tonijntartaar (RAUW) met avocado, wasabi en sojasaus

€ 28,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50

Salade van het seizoen

€ 4,50