Eetkamer Goirle
 

Menuspecialiteit

MENU VAN DE CHEF drie gangen

€ 45,00

MENU VAN DE CHEF vier gangen

€ 55,00

Voorgerechten

Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette

vegetarisch € 17,50

Sissende garnalen

€ 15,00

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas

€ 17,50

Vitello Tonato: Kalfsrosbief met tonijnmayonaise

€ 18,50

Coquilles st. Jacques met ganzenleverkrullen, gebakken paddenstoelen en een cèpessaus

€ 24,50

Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille

€ 16,50

Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing

€ 22,50

Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes

€ 17,50

Kroketjes van Hollandse garnalen met mosterdmayonaise

€ 18,50

Peruaans gerecht van aardappel, limoen, krabsalade, gamba’s en paprikacoulis

€ 16,50

Hoofdgerechten

Lamsfilet met jus van knoflook en een kroketje van polenta met Parmezaanse kaas

€ 32,50

Kabeljauwfilet met asperges, lamsoren en aspergevelouté

€ 32,50

Zeebaars in z'n geheel bereid met aioli

€ 34,50

Mosselen 600 gram (bodemcultuur) met friet en diverse sausjes

€ 27,50

Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas

vegetarisch € 23,50

Tournedos (175 gram) met pepersaus

€ 39,50

Coquelette (frans haantje) met pappardelle, kastanjechampignons, Parmezaanse kaas en mosterd-dragonsaus

€ 28,50

Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes

€ 23,50

Tonijntartaar (RAUW) met avocado, wasabi en sojasaus

€ 28,50

Extra bij te bestellen

Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50

Salade van het seizoen

€ 4,50