
Voorgerechten
Verrassend voorgerecht van bloemkool, oude kaas creme, augurk, amandelen en mosterd dragon mayonaise
vegetarisch € 16,50Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette
vegetarisch € 17,50Sissende garnalen (signature dish)
€ 16,50Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas
€ 17,50Vitello Tonato: Kalfsrosbief met tonijnmayonaise
€ 18,50Coquilles st. Jacques met ganzenleverkrullen, gebakken paddenstoelen en een cèpessaus
€ 24,50Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille
€ 16,50Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing
€ 22,50Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes
€ 17,50Gemarineerde zalm, witte kool, rode biet en een crème van yuzu en joghurt
€ 16,50Peruaans gerecht van aardappel, limoen, krabsalade, gamba’s en paprikacoulis
€ 16,50Hoofdgerechten
Zomer-ree kort gebakken en gestoofd met rode port saus
€ 32,50Kabeljauwfilet met risotto van schaaldieren en safraan
€ 34,50Sliptongen (3 stuks) in de roomboter gebakken
€ 32,50Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas
vegetarisch € 23,50Tournedos (175 gram) met pepersaus
€ 39,50Tamme eendenborstfilet met een saus van sinaasappel en cointreau
€ 29,50Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes
€ 23,50Tonijntartaar (RAUW) met avocado, wasabi en sojasaus
€ 28,50Extra bij te bestellen
Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50
Salade van het seizoen
€ 4,50