
Voorgerechten
Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette
vegetarisch € 17,50Oosters voorgerecht met oa; gerookte zalm met nori, oester, tonijn met yakitori en gemarineerde rettich
€ 20.00Sissende garnalen
€ 15,00Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas
€ 17,50Burrata met mousse van licht gerookte tomaat, relish van paprika en rode ui, basilicumolie en perkamentbrood
vegetarisch € 16,50Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille
€ 16,50Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes
€ 17,50Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing
€ 22,50Kroketjes van Hollandse garnalen met mosterdmayonaise
€ 18,50Hoofdgerechten
Rogvleugel in de boter gebakken met Hollandse garnalen, kappertjes, citroen en gepofte tomaatjes
€ 32,50Sirloin steak van het kalf, groene asperges, gnochi gevuld met kaas en een saus van tomaat en basilicum
€ 32,50Runder-shortrib, gamba's, coquille st. Jacques, basmatirijst, saus van ketjap en soja en een crumble van cashewnoot, kokos en kerrie
€ 34,50Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas
vegetarisch € 23,50Gegrilde runderentrecôte met rode portsaus
€ 38,50Tournedos (175 gram) met pepersaus
€ 39,50Skreifilet (winterkabeljauw) met spinazie, puree, gebakken paddenstoelen en mosterdsaus
€ 32,50Coquelette (frans haantje) met pappardelle, kastanjechampignons, Parmezaanse kaas en mosterd-dragonsaus
€ 28,50Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes
€ 22,50Extra bij te bestellen
Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50
Salade van het seizoen
€ 4,50