
Voorgerechten
Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette
vegetarisch € 17,50Sissende garnalen
€ 15,00Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas
€ 17,50Vitello Tonato: Kalfsrosbief met tonijnmayonaise
€ 18,50Coquilles st. Jacques met ganzenleverkrullen, gebakken paddenstoelen en een cèpessaus
€ 24,50Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille
€ 16,50Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing
€ 22,50Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes
€ 17,50Kroketjes van Hollandse garnalen met mosterdmayonaise
€ 18,50Peruaans gerecht van aardappel, limoen, krabsalade, gamba’s en paprikacoulis
€ 16,50Hoofdgerechten
Lamsfilet met jus van knoflook en een kroketje van polenta met Parmezaanse kaas
€ 32,50Kabeljauwfilet met asperges, lamsoren en aspergevelouté
€ 32,50Zeebaars in z'n geheel bereid met aioli
€ 34,50Mosselen 600 gram (bodemcultuur) met friet en diverse sausjes
€ 27,50Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas
vegetarisch € 23,50Tournedos (175 gram) met pepersaus
€ 39,50Coquelette (frans haantje) met pappardelle, kastanjechampignons, Parmezaanse kaas en mosterd-dragonsaus
€ 28,50Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes
€ 23,50Tonijntartaar (RAUW) met avocado, wasabi en sojasaus
€ 28,50Extra bij te bestellen
Friet met huisgemaakte mayonaise
klein 4,50
groot 5,50
Salade van het seizoen
€ 4,50